A szépségápolás új generációja

A drogériákban és egyéb szépészeti termékeket árusító boltokban roskadásig tele vannak a polcok arcápolási termékekkel. A színes-szagos krémek, porok, lemosók, vizek, maszkok, olajok között az ember azt sem tudja, hová legyen tanácstalanságában.

Persze mindegyik csomagolásán feltüntetik, hogy milyen típusú bőrre ajánlják a termékeket, a bennük lévő természetes összetevőkről pedig egy kis olvasgatás után kiderül, hogy milyen hatást tudnak kiváltani, mikor érdemes alkalmazni őket. Nagyon sok termék ezek közül viszont rengeteg fölösleges színezéket, állagjavítót és egyéb adalékanyagot tartalmaz, és ami a legszomorúbb, nagyon keveset a valóban hatásos, természetben fellelhető összetevőkből.

Az újabb generációs termékek azonban kezdik őket kiszorítani, amik nagy részben vagy teljesen természetes összetevőkből állnak, így a környezetet és a bőrünket is megmentik a káros anyagok negatív hatásától. Egyre nagyobb bizalmat szavazunk így meg ezeknek a termékeknek, a kozmetikák szakértelmének és prémium, natúr termékeiknek, valamint az otthon is elkészíthető, teljesen natúr kencéknek.

Nem mellesleg, ha egy-egy termék és szolgáltatás, vagy házi praktika beválik, nem kell hosszú órákat állni többé a drogériák polcai előtt és hazavinni egy halom olyan terméket, amit, valljuk be, nagyon sokszor nem használunk el teljesen, és csak évek múlva landol még félig teli állapotban a szemetesben. Még tudatosa termékválasztásra sarkall minket ez az új natúr hullám, miután sok márka káros anyagjaiban és félrevezető reklámjaiban már egyre kevésbé bízunk. Ezzel a paradigmaváltással ráadásul a bőrünk és a pénztárcánk is jól jár.

 

Add a Comment