Klasszikus órákat idéző fémszíjak

A régi időkben minden jobb volt! – Hangzik a sóhaj sokak szájából, akiknek a túl gyors változások nem mindig a pozitív oldalukat mutatják. A tárcsázós telefonok helyett a mobiltelefon, mobil helyett pedig okoseszköz hasít már jó tíz-húsz éve, reméljük, ezt senki nem sírja vissza. A klasszikus és ma már néha egészen nosztalgikus hangulatot idéző mutatós karórákat az utóbbi pár évben felváltották a sportórák, okosórák, amikről dizájnban és funkciókat  tekintve is elmondható, hogy futurisztikusra sikeredtek.

A digitális karóra továbbfejlesztett mindentudó, telefonnal is összekapcsolható verziója azonban a klasszikus formáknak és anyagok kedvelőinek sokszor nemigen felel meg. Ezt a hiányt pótolja most nagyszerű eleganciával és ízléssel az Apple Watch, aminek a termékei között a klasszikus és modern szín és textúra kombinációjú szilikon óraszíjak mellett a mágneses fém óraszíjak is széles választékban megjelentek. Az applewatchshop.hu online felületén ráadásul könnyen megrendelhetők a fém szíjak, amiknek a viselésével egy kis klasszikus eleganciát tudsz csempészni a megjelenésedbe.

Ráadásul a rozsdamentes acélból készült szíjak valódi időtálló minőségűek, az óraműtől pedig függetlenül léteznek, könnyen és egyszerűen fel tudjuk illeszteni, ezáltal a szíjak cseréje is gyerekjáték, ráadásul a tisztításuk is sokkal egyszerűbb. Régen egy órához egy darab szíj tartozott, amit ha elhasználódott, az órásmester cserélt ki. Ha változatosságra volt igénye az óra viselőjének, akkor több órát is vennie kellett, míg most egy Apple Watchhoz annyi szíjat lehet venni, ahányféle megjelenésben komfortosan érezzük magunkat. Tehát régebben biztosan minden jobb volt? A funkciókról pedig még nem is beszéltünk…

Add a Comment