Amikor a fotós a legnagyobb segítség már a szervezésnél is

Az ember életének van néhány vissza nem térő, meghatározó pontja. Ezek azok a megismételhetetlen események, amelyeket életünk nagyobb állomásainak hívhatunk és alapjaiban boldog pillanatok sokaságát jelentik számunkra. Ezekbe a percekbe próbálunk kapaszkodni mikor valami értelmét veszti, vagy próbálunk új lendületet venni a mindennapok szürke tengerében. Ehhez azonban szükség van arra az emberre, aki ezeket a képeket nem szokványos módon készíti el. Ahhoz, hogy ne csak tökéletesen kivitelezett, profi képeket kapjunk, szükség van egy olyan emberre, aki egy különleges szemüvegen át szemléli életünk nagy pillanatait, és olyan képeket készít számunkra, amelyek az érzelmeket is visszaadják. Egy jól elkészített anyag úgy hat ránk, mintha visszarepítene bennünket az időben. Ugyanúgy átéljük azokat a pillanatokat amelyek életünk kitörölhetetlen részét képezik, legyen az megható, érzelgős, vicces vagy humoros.

Egy esküvő szervezése nagy feladat. Sokszor a kevesebb több, szokták volt mondani, és ez teljesen igaz egy esküvő nagy napjára is véleményem szerint. Fontos úgy összerakni a vágyakat, igényeket, hogy ne legyen a nap zsúfolt, rohanással teli. Meg kell élni a pillanatokat, mondják, de vajon mit is jelent ez pontosan? Ezt senki sem mondja el. Sokszor csak a nagy napon szembesül azzal a pár, hogy túl sok minden lett összerakva, és a 24 óra nem elég ezek megvalósítására úgy, hogy annak valóban minden pillanatát és érzését magukba tudják szívni.

Egy jó esküvői fotós nem pusztán képeket készít. Meggyőződésem, hogy már az első beszélgetés alkalmával rengeteget tud segíteni egy tapasztalt és lelkiismeretes fotós. Ő az ugyanis, aki végig kíséri a pár egész napját. Ott van a fontos pillanatoknál, ezer dolgot lát, így azt is, mi az amit máshogy kellene, vagy épp nem is kellene tervezni vagy épp csinálni egy esküvő napján. Meggyőződésem, hogy segítségével és hasznos tanácsaival rengeteg kellemetlen szervezési hiba és baki kiküszöbölhető úgy, hogy igazán nagy erőfeszítést sem kell tennünk hozzá, pusztán beszélgetnünk egy olyan szakemberrel, aki mindamellett hogy elkészíti életünk legnagyobb eseményének képeit, a fotók mellett odaadó és lelkiismeretes hozzáállásával, tapasztalatával és elhivatottságával az egész nap szervezéséhez hozzá tesz, és felbecsülhetetlen tanácsokat és segítséget tud nyújtani már a szervezés alkalmával is.

Add a Comment