Minden megtanulható

Ismerős érzés lehet mindenki számára, amikor új helyre kerül, egy új környezetbe. Ilyenkor képesek vagyunk befeszülni és szorongani. Ezekkel együtt megnő a teljesítési kényszer, illetve vele együtt a bizonyítási kényszer is, amelynek köszönhetően a legkisebb „baki” esetén csak még jobban magunkba zuhanunk, és még több hibát véthetünk. Ez nem csak a munkahelyünkre lehet rossz hatással, hanem saját egészségünkre is káros lehet hosszú távon.

Ha ilyen esettel találkozunk, vagy felismerjük ezeket a jeleket magunkon is, akkor fontos, hogy mielőbb kérjünk segítséget, ugyanis a stresszhelyzetek feldolgozása egy elsajátítható és fejleszthető készség. A Kogwheel csapata olyan stresszkezelés és kiégés megelőzési tréninget nyújt, melyek vezető trénerei nagy tudású klinikai szakpszichológusok, akik kifejezetten a stresszkezelésben és stresszoldásban hivatottak nekünk segíteni. A résztvevőknek hétköznapi technikákat tanítanak, amelyek elősegítik az egészségesebb, stresszmentes életet. A trénerek egyénre szabottan kutatják fel a stressz faktorokat, ez alapján nyújtva a leghatékonyabb segítséget.

Így biztosak lehetünk abban, hogy a stresszt a gyökerénél fogva tudják kezelni, és alkalmazottaink minden gond nélkül tudják majd folytatni mindennapi feladatiak ellátását, mely során bármilyen kihívás merül is fel, bátran szembe nézve, le tudják majd küzdeni azt. Ahogy egy nagy gépezet is igényel karbantartást, úgy időnként mi, saját magunk is. Hiszen ha száz százalékosak vagyunk mind testileg, mind lelkileg, akkor biztos, hogy csak jó dolog történhet. A siker kulcsa egymás tiszteletén és segítésén múlik. Ne hagyjuk, hogy a dolgozóink kiégjenek, olyan dolog miatt, ami kezelhető.

Add a Comment