A termékfotózás szakértői

Nemrég kezdtem az új munkahelyemen, ahol nyilván szeretnék nagyon jól szerepelni. Igyekszem gyorsan felvenni a fonalat, megismerni a folyamatokat, az embereket, amit csak tudok segíteni az új kollégáimnak. Ez azt gondolom teljesen természetes, mert az ember egy új munkahelyen új erőre is kap. Motivált, új céljai vannak, mondhatnám úgy is, hogy úgy érzi, képes megváltani a világot. És felnőttként már tudja az ember, hogy ez bizony olyan ritka érzés és lendület, hogy ki kell használni minden egyes pillanatát. Én így is tettem.

Ez a cég ugyanis éppen most vezeti be a vállalat működésébe az online értékesítés csatornáit. Az új webshop kialakítása már nagyon előrehaladott állapotban van. A marketinges kollégák folyamatosan írják a szövegeket, a shop színösszeállítása és formavilága már kialakításra került. És itt jön az a pont, ahol én is nagyon aktívan be tudtam kapcsolódni a folyamatokba, és hála a jó égnek, még szerencsém is volt. Egy tökéletes webshophoz ugyanis szükség van tökéletes termékfotókra is. Ez pedig nagyon könnyen hangzik, de igazán nehéz ma a piacon olyan fotóst találni, aki erre képes. Én viszont ismerem a legjobb csapatot, még az előző munkahelyemről. Nem csak hogy nagyon lelkes és aranyos kis csapat, akik szakmailag is tökéletes képeket készítenek és öröm velük együtt dolgozni, mert rugalmasak, segítőkészek és nagyon könnyű velük kommunikálni is, de tökéletes szakértői a termékfotózás témakörének.

Én pedig ezt elárultam a vezetőmnek, aki fel is vette velük a kapcsolatot, és az nem kifejezés, hogy teljesen elégedett volt velük. Azonnal meg is kezdtük a közös munkát, és ámulatba ejtő képeket készítettek a shopba. Még én is imádom nézegetni ezeket a képeket, pedig minden nap ezekkel a termékekkel dolgozok. Igazság szerint még két hete sem voltam a cégnél, de már tudtam egy nagyon hasznos és hatékony szolgáltatót ajánlani a vállalat számára, amiért természetesen egy hatalmas dicsértet is kaptam. Jó így kezdeni valahol, még akkor is, ha az embernek szerencséje van és ismeri az ország legjobb szakértőit a termékfotók terén.

Add a Comment