Divatos védelem, avagy hogyan válasszunk tokot a telefonunkra

A telefontok zseniális találmány. Nagyon régóta lehet kapni különböző variációkban, méretekben, színekben. Fő funkciója a védelem volt, olyan embereknek találták ki, akik sűrűn leejtik, megkarcolják a készülékük külsejét. Természetesen a legegyszerűbb, áttetsző variáció is tökéletes döntés, amennyiben nem a design a lényeg, hanem az eredeti funkciója, a védelem. Viszont, ha készen állunk egy kis merészségre, akkor számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre, melyek feldobhatják a mobilunkat.

Csillámos, különböző mintás, illatosított, határ a csillagos ég. Anyagát tekintve a legnépszerűbb, legkeresettebb anyag a szilikon, ami nagyon jól formálható, rugalmas, mégis ellenálló anyag, nem véletlenül került a tokgyártó vállalatok látókörébe. A telefontokok létjogosultsága az okostelefonok elterjedésével együtt szinte egyidőben lett egyre népszerűbb. Régen, még az egyszerű, buta mobilok idején maximum a külcsín fokozása miatt juthatott főszerephez egy-egy típus, ám túl nagy jelentősége nem volt, hiszen ezeket a kütyüket akár földhöz is vághattuk, nem esett bántódásuk, annyira strapabíróak voltak.

A telefontokok egyik célja a külcsín, de a koccanásoktól, súrlódásoktól, ujjlenyomatoktól is kitűnően megóvhatjuk a kütyüinket. Mindennek tetejében az amúgy is szemeket gyönyörködtető látványt tovább fokozhatjuk a tokunk extravagáns, elegáns vagy éppen sportos megjelenésével. Választhatunk olyan tokot is, ami nem csak divatos, hanem praktikus is. Lehetünk divatikonok, vagy akár sportolók, mindannyiunk számára vannak megfelelő telefontokok, amik maximálisan kiszolgálják az igényeinket.

Add a Comment