Kétségbeesett keresgélés, tökéletes eredménnyel

Amikor az ember új életet próbál kezdeni igazság szerint minden nehézségre fel van készülve, mint ahogyan én is fel voltam. Úgy döntöttem, hogy a fővárosban próbálok szerencsét, keresek munkát és a lakhatást albérlet segítségével fogom megoldani, hiszen saját lakás vásárlására jelenleg nincs lehetőségem. Persze nem igazán ismerem budapest kerületeit, ezért már az első pár perc után úgy éreztem, hogy fogalmam sincs hol lenne a számomra tökéletes albérlet budapest területén, és szinte kártyavárként dőlt rám a keresési lista, ami szörnyűbbnél szörnyűbb lehetőségeket tárt elém.

Teljesen kétségbe estem, hiszen munkám már volt, nagyon könnyen találtam lehetőséget a munkapiacon, viszont egyáltalán nem volt még csak fogalmam sem, hogy honnan fogok egy megbízható, tervezhető lakásra szert tenni az albérletek között. Ekkor találtam rá az alberletbudapest.hu oldalra, ahol iszonyatosan széleskörű kínálatot találtam kiadó lakások tekintetében, és szinte azonnal fel is vettem ezzel a kis csapattal a kapcsolatot, ami életem egyik legjobb döntése volt amellett, hogy budapestre költöztem. Iszonyatosan gyorsan találtunk megfelelő lakást számomra, ráadásul nem messze van a munkahelyemtől, a közelben pedig van egy gyönyörű park, ami nekem nagyon fontos volt, tekintve hogy vidékről kerültem fel, és azért szükségem van a zöld területre.

Igazság szerint azt is mondhatom, hogy a Professional Premium Property Zrt. csapata megmentett a lehetőségtől való eleséstől, hiszen ha záros határidőn belül nem találtam volna egy megfelelőt az albérletek között, biztosan elvesztettem volna az álláslehetőséget is. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kis csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy legalább annyira elégedettek lesznek a közös munka eredményével mint én vagyok azóta is.

Add a Comment