Mi legyen a régi mobilommal?

Biztosan Neked is ismerős az érzés, hogy le szeretnéd cserélni a meglévő telefonodat vagy épp számítógéped, és nem igazán tudod, hogy ha megveszed az új eszközt, mit tegyen a régivel? Még teljesen használható és jó, csak éppen az már az igényeket nem elégíti ki. Vagy nem elég a munkájához. Végül is számtalan oka lehet annak, hogy még teljesen jól és pontosan működő eszközt az ember le kell, hogy cseréljen. És ez nehéz érzéseket is okoz.

És akkor lehetne az, hogy elajándékozod a családon belül, de az meg adott esetben kellemetlen is lehet. Sokszor sértődést szül, másrészt pedig legalább kettő kellene belőle általában, mert két gyerek van minimum, aki igényt tartana rá, és hogy néz ki, hogy az egyik megkapja a másik pedig üres kézzel arrébb ballag. Érezhetően nem működik ez.

Most azonban van egy kis oldal, az almabazar.hu, ahol használt iphone felvásárlás is van, legalábbis az oldal hirdeti. Én fel is kerestem őket, és már meg is állapodtunk mindenben, mert hihetetlen egyenesek, nyíltan és őszintén kommunikálnak, korrekt árakat használnak, és biztos, hogy olyan emberek térnek be hozzájuk, akik nagyon fognak örülni az én használt iphone készülékemnek. Ami mellesleg teljesen tökéletesen működik, talán két kisebb karc van rajta. Ha te is azon gondolkodsz, hogy lecseréled vagy az iphone vagy a mac gépedet, ne habozz és keresd fel őket, mert biztos tudnak megoldást kínálni számodra, akkor is, ha az új eszközt nem rajtuk keresztül szeretnéd beszerezni.

Add a Comment