Hatalmas segítség az új webshopomhoz

Közel három éve egy barátnőmmel arra az elhatározásra jutottunk, hogy elmegyünk egy ásvány ékszer készítő tanfolyamra. Mindketten nagyon szeretjük ugyanis az ásványokat és nagyon szerettünk volna egy-két dolgot magunknak készíteni ezekből a nem csak szép, hanem igen jótékony hatással bíró ásvány csodákból. El is mentünk egy ilyen helyre, és rá kellett jönnöm, hogy én nem csak nagyon élvezem ezt, hanem kifejezetten jó érzékem is van hozzá. Gyönyörű karkötőt készítettem magamnak, majd egy medál is készült és arra az elhatározásra jutottam, hogy én ezt otthon fogom csinálni tovább. Fejlődni szeretnék, és bár eleinte még csak magamnak szerettem volna ékszereket készíteni nyilván aztán megkértek a családtagjaim, aztán a barátaim, aztán a barátaim barátai, és így egyre több embernek készítettem már egyedi drót ékszereket ásványokkal.

Persze hamar eljött az a pillanat, amikor árat kellett adnom ezekre a termékekre, és aztán később már egyre többen kerestek meg a kéréseikkel. Így kialakult, hogy ott hagytam már az akkori munkahelyemet és csak ékszereket készítettem, azzal tartottam el magam. Persze később rengeteg eseményre és rendezvényre jártam, ahol árultam ezeket a csodákat, és hihetetlen módon élveztem is mindegyiket. Imádom az embereket ezeken az eseményeken, mert a hangulat hihetetlen jó, az emberek nyugodtak, szépen és tisztelettel bánnak egymással, szóval olyan, mintha egy külön bolygón járna az ember.

Sajnos most nem lehet rendezvényeket tartani, így ez teljesen eltűnt az életből, ennek hatására én is nekiálltam és csináltattam egy nagyon profi webshopot, ami tényleg nagyon jól néz ki, elkészült, már csak termékeket kell feltölteni rá. Igen ám, de ehhez szükségem volt egy profi ékszerfotózás lebonyolítására, ahol szép termékfotókat készítenek nekem ezekről az ékszerekről. Nem is kellett sokáig várnom, hiszen a https://szikyfoto.hu/ csapatot leszerződtetve életem legjobb döntését hoztam meg, hiszen nem csak szép, de tökéletes képeket készítettek nekem és így már megvan az új webshopom hiányzó láncszeme is.

Add a Comment